20 Nisan 2016 Çarşamba

Nevresim Seçimleri Ve Kullanım Özellikleri

                               


Rahat bir uykuya dalarken, yorgan ve yastıklarımızı aynı zamanda yatağımızı kaplayan nevresimler sayesinde kışın sıcacık yazın ise ferah ve rahat bir uyku çekmenin rahatlığını yaşarsınız. Ayrıca birbirinden güzel nevresimleri kullanmayı hepimiz severiz. .
Nevresim takımları tek kişilik ve çift kişilik kullanım için dikilenlerinin yanı sıra özel amaçlı, çocuk ve bebekler için dikilenler de vardır. Her ne kadar nevresimler evlerimizdeki yatak odalarımızı çağrıştırsa da, toplu yaşama alanlarında yatakhane ve ya kişisel odanın olduğu her yerde kullanılıyor. Ayrıca nevresimler günlük, mevsimlik, misafirlik, hastane için ve yatalak hastalar için farklı çeşitlere ayrılıyor.
Nevresimin kullanış amacı sadece kendimizi iyi hissetmemiz değil elbette. Yataklarımızı yıkayamayacağımıza gören onları, hijyenik bir şekilde saklamak, leke ve kirlerden korumak için de nevresimlere ihtiyacımız vardır. Nevresimlerin kumaşlarının türüne göre ipek, polyester, pamuklu çeşitleri olan ve hem kendinden desenli hem de süslenebilen türleri de vardır. Yatak odası tekstil ürünlerini takım halinde de alabilirsiniz. Bunların içine nevresimle beraber odanın perdeleri ve uyku setleri de girer.
Kaliteli nevresim takımları cildin hava ile temasını kesmez, boyaları akmaz ve ya solmaz, dikişleri ve kesimi muntazamdır ve işlevseldir. Yeni çıkan nevresim takımları çıt çıt denilen tutucu aparatlarla ve fermuarlarla daha kolay kullanılan türlerdir. İyi bir nevresimin kumaşı kullanışlıdır uyku esnasında sürekli kayarak sizi rahatsız etmez.
Nevresim takımları çok narin kumaşlardan seçilmemeli, makinede rahatlıkla yıkanabilmelidir. Özellikle küçük çocuğu ve hastası olanlar nevresimleri sık sık değiştirilmeli, normal kullanımda ise haftada en az bir kere yenileri ve ya yedekleri kullanılmalıdır. Yıpranan nevresimler yatağın zarar almasının önüne geçilmelidir.
Nevresimleri kendiniz için, çeyizlik olarak, ev hediyesi olarak, bir yurt ve ya okul için toplu şekilde temin edebilirsiniz. Ekseriyetle takım halinde satılan bu tekstil ürünleri kamu kurum ve kuruluşlarının yataklı hizmet veren birimlerinde kurumun kendi baskılarını bastırarak kullanabilir, tuttuğunuz takımın renkleri ve logosundan oluşan nevresimleri kendiniz ve çocuklarınız için satın alabilirsiniz. Ürünlerini garanti koşullarında alın ve yıkama sonrası bozulanları iade edin.

Nevresim takımları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız: http://blog.dekorini.com/birbirinden-guzel-ve-kullanisli-nevresim-takimlari/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder