21 Nisan 2016 Perşembe

Anne Adaylarının Sağlık Ürünleri

Bir kadının anne olması ona verilen en güzel armağandır. Annelik duygusu, bu duyguyu yaşayana hayat veren, en güzel kaynaktır. Bir bebeğin size gülümsemesine şahit olmak bir yana eğer ki; bu bebek sizin canınızdan olan bir parçaysa bu duyguya paha biçilemez, asla...
Hamile olan anne adaylarımızın, hamilelikte ve hamilelik bittikten sonra dikkat etmesi gerekenler vardır. Hamilelikte, nasıl alması gereken önemli besinler varsa ve bu hem anne hem de bebek için ihtiyaçsa; hamilelikten sonra da annenin sağlığı için kullanılması gereken anne sağlık ürünleri vardır. Bebeğin, anne karnındaki sağlıklı büyümesi ve gelişimi için dikkat edilmesi gerekenlerden bir kısmını sayacak olursam; vitaminli, proteinli yiyecekler veya içeceklerle beslenmek çok önemlidir.
Hamilelikte vücudun sıvı ihtiyacı gerekenden fazla olabilir. Bunun için bol bol su içilmelidir. Ayrıca süt ürünlerinin tüketimine de özen gösterilmelidir. Anne adayı, eğer alkol ve sigara kullanıyorsa, bu alışkanlıklarından vazgeçmelidir. Bu dönemde; hem sağlıklı olmak hem de dengeli bir şekilde kilo olmak için spor şarttır. Bunların en basit örneği her gün yarım saat ile bir saat arası yürümektir.
Şimdi geldik, anne sağlık ürünleri konumuza. Bu ürünler bebek doğduktan sonra annenin işini kolaylaştırır ve anneye yardımcı olurlar. Göğüs pompaları, süt saklama poşetleri, göğüs ucu koruyucuları ve göğüs ucu kremleri bu ürünlerdendir. Elektrikli göğüs pompaları günümüzde en çok tercih edilenlerdendir.
 Çünkü sütü annenin göğsünden otomatik olarak sağarlar. Özellikle çalışan annelerin işini kolaylaştırıp, anneye zaman kazandırırlar. Sütleri saklamak için de süt saklama poşetleri, annelerin çok işine yarayacaktır. Bunların haricinde; göğüs ve göğüs uçlarının sağlığı bu dönemde, göğüs uçları için koruyucular ve kremler kullanılmaktadır. Bu da annelerin en çok ihtiyaç duydukları ürünler arasındadır.
 Çünkü gerekli kremler ve koruyucular kullanılmazsa göğüs ucunda yırtılmalar ve kanamalar meydana gelebilir. Anne olmak, en içten hissedilen bir his ve belki de dünyanın en güzel duygusu olsa da; bir o kadar da zorlu ve emek isteyen bir süreçtir. Fakat, fedakarlıklar yaptığınız o minik canlıyı kucağınıza alınca buna değeceğini göreceksiniz...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder