29 Mayıs 2017 Pazartesi

Tunik İle Farklı Bir Tarz Nasıl Yaratılır ?


  
 Her bayan kendi yaşam stiline göre giyim tercihinde bulunuyor. Spor veya klasik, gün içerisinde rahatlık ve şıklık aynı anda olmalıdır. Tesettürlü bayanlara yönelik sunulan giyim parçalarında ön plana çıkan standart detaylar, günümüzde renkli ve farklı detaylara yerini bıraktı. Özellikle de tesettür bayanların vazgeçilmez parçalardan birisi olan, tesettür tunik modelleri ile çok farklı tarzlar da yaratılabilir.

 GÜNLÜK HAYATTA FARKLI BİR TARZ NASIL YARATILIR?

            Her bayan giyim tarzı ile şık olmanın yanı sıra, kendini rahat da hissetmek ister. Bundan dolayı tesettür modası içerisinde tunik modelleri her zaman büyük ilgi görmektedir. Gerek dar paça pantolon modelleri ile gerek ise bol paça pantolonlar ile tuniklerle şık bir tarz yakalamak mümkün. Özellikle tuniklerin en büyük avantajı, bayanlara rahatlık sunmasıdır. Öte yandan modellerin de beri birinden farklı olması da, kombin modellerin sayısını arttırıyor. Klasik bir tarz yaratmak için uzun ve salaş modelli tunikler ideal olacaktır. Gömlek tunik seçenekleri de bayanların sıkça tercih ettiği bir üründür. Spor tarzlardan vazgeçemeyenler için ise, baskılı, düğme veya fermuar detaylı tunikler bulunmaktadır. Sade ama kullanışlı modeller günlük hayat için doğru bir seçimdir.

 FARKLI DETAYLAR, FARKLI TARZLAR

            Yakası ipli, düğmeli ve ön tarafı, arkası ise uzun olan tesettür tunik modelleri yeni sezon ürünler arasındadır. Aynı zamanda renk seçenekleri bir birinden çok farklıdır. Siyah, zümrüt, lacivert ve bordo gibi renkler her tarz pantolon ve eşarp ile de uyumlu olacaktır. Yeni sezon ürünler arasında, ikili takım olarak kullanılabilen, son derece şık ve farklı takımlar da var. Tunik olarak kullanılan bu takımlar günlük hayatta bayanların her zaman bir adım önde olmasını da sağlayacaktır. Alt tarafı dantelli, sade ve zarif tunikler beyaz pantolon ile çok uyumlu duracaktır. Sunulan tunik modelleri son derece kullanışlı oluyor. Bayanlar tek bir parçayı bile, farklı pantolon modelleri ile kullanabiliyorlar. Tunikler her mevsimde tercih ediliyor. Tasarımlar arasında çeşitler ise oldukça geniştir. Bayanlar kendi tarzlarını, kendi şıklıklarını kolayca yansıtabilir. Bebek mavisi, çiçekli desenler, beyaz gibi renkler özellikle yaz ayları için ideal olacaktır.

Tüm tunik ve tesettür giyim fiyatları için Moda Selvim'i ziyaret edebilirsiniz. www.modaselvim.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder